Holky , nezlobte se na mne..
Ale dal ty blaloly jen cist, to fakt nejde..
Nechapu, proc tady odsuzujete praci urednic.. stejne tak jako praci kohokoliv jineho.. Navzajem se prece neznate!"
A z toho, co se ktera napise, se ani poznat nemuzete!
A myslim, ze autorka clanku mela na mysli z cela jinou pointu..
Ja jsem pred nastupem na MD byla zamestnankyni statniho podniku..
mozna v tom nekdo vidi vyhodu, ze se budu mit po MD kam vratit.. ALE - vyhodit pro nadbytecnost mne muzou kdekoliv.. stejne tak zrusit me misto a v zapeti vypsat konkurz na misto se stejnou naplni prace, lec s jinym nazvem. Dneska jde vsechno.
Pracovni dobu jsem mela cca 8,5h denne .. pokud to vyzadovala situace, slouzila jsem dvanactky, popr i nocni, ppopr. treba v extremnich situaci a dva dny i s nocemi v kuse.
Pri prvnim synovi jsem se vratila na svoji pozici po 8.mesicich. O syna jsme se stridali s manzelem, jedno dite zvladal v pohode. Ted mam druheho syna a vim, ze budu doma do te doby, nez mensi pujde do skolky. Jine predskolni zarizeni u nas neni.
Pokud bych ho chtela nekam vozit, musel by se mnou rano vstavat v 5h, protoze ja delam od sesti. Jesle jsou drahe, alespon pro mne ano.
A na rovinu.. Pokud bych se vratila do prace na stejne nizky uvazek jako pri prvnim, nevydelam si ani na ty jesle a na jizdne pro mne. A doma bude blazinec, protoze spoustu veci nebudu mit hotovo a budu je delat po nocich.
Ja jsem zkusila obe varianty.. byt doma i pracovat.. A ani ted nemuzu rict, co je horsi a co je lepsi.
Ale kdyz jsem chodila do prace pri malem, bylo to moc fajn, dostala jsem se mezi lidi.. ale malemu nasel prvni zub tatinek.
Ted jsem s klukama doma, mezi lidi se s dvemi detmi radeji moc nehrnu .. ale prvni zub druhemu synovi jsem nasla ja ;-)
Předchozí