OK když je to výraz z lásky a zkrácenina, jen ve tvém tuším prvním příspěvku k tomuto tematu jsi použila přesně toto: "hahaha to je dobra teorie. Pokud je nemoc je vlastne takový pokyn prírody, ze se máme zastavit, tak to ja pak stojim uz temer 10 co mam chciplyho syna a temer 5 let, co mam chciplou dceru."
To jsem fakt nevěděla co si o tom mám myslet, věř že jsem myslela na nejhorší a upřímně s tebou soucítila ve tvém zahořknutí jak jsem to z tohot příspěvku chápala, až dále když jsem četla mi došlo jak jsi to myslela, proto jsem nepsala nejspíš tu poznámku, protože jsem z toho byla rozhozená. Je fakt že já své děti občas nazývám "zmeťouři" od zmetek krozné co? a "trubiny" od trubka to už je trochu lepší ale raději ani u jednoho z těchto názvů neříkám jejich původní podobu, i když to také myslím z lásky. Promiň nechtěla jsem se tě dotknout.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.