No, Mirko já nevím, co se učí nebo učilo na ekonomce. Já jsem dělala gympl, maturovala za totáče a pak první semestr VŠE. To jsme měli marx-leninismus místo opravdový ekonomie. Pak jsem dělala až od 26ti vyskokou ekonomicko správní zaměření, takže tý veřejný ekonomie tam bylo docela dost. Učili nás toto: Pravicová orientace státu je prospěšnější a zejména v dobách kdy na tom stát není úplně nejlíp. Pokud se toho drží postupem času se vlivem ekonomického růstu dosáhne určitého dá se říct národního bohatství a pro stát začne být výhodná levicovější orientace, ale stejně to není trvale udržitelné. Viz.: německo, i když tam byla taky komplikace se spojením s NDR, no je to složitý. Taky se tím trochu živim a baví mě to. Fakt moc kecám, no co, když se diskutuje o potravinách taky tu lítaj chemický analýzy :-))))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.