pro caira: žiju teď a tady, jak vidíš a je mi jedno v jaké sféře se pohybují zdejší pisatelky, to mi snad nebere právo se v této diskuzi vyjádřit a jsem jenom ráda, protože aspoň jsem jedním z důkazů, že možnosti tady jsou. Mým mottem není si stěžovat, ikdyby to bylo oprávněné, ale snažit se něco podniknout. A stejně jako pro mně je tato diskuze inspirací i Ty by ses mohla inspirovat: začít u sebe, přemýšlet...třeba Tě něco napadne...hodně stěstí!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.