já souhlasím,každá ať si vybere co chce,já děti nemáma,ale vím, že za 3500 rod.příspěvku dlouho zůstat doma rozhodně nemůžu a nemůžu po muži žádat aby byl v práci 14 hodin denně a ještě bydlíme tam,kde práce moc není. Takže mě by vyhovovalo být s dítětem doma do 1 roku a pak ho dát do jeslí aby se mi tam o něj postarali i během nemoci, nejde o kariéru ale být doma za těch 3500 si nedovedu představit ani v nejhorším snu....nemá nám kdo pomoci podporu nemůžem čekat od rodičů vůbec takže my třeba nemáme na vybranou vůbec si to nedokážu představit, máme taky hypotéku
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.