Docela ráda bych se do práce již vrátila,přemýšlela jsem i o brigádě,uvažuji o novém místě....Mé úvahy však ukončila zpráva ze školky,v níž jsem měla rok a půl předem podanou přihlášku pro staršího syna (4,5 roku) .Syna mi do školky nevezmou,protože jsem ještě na mateřské s druhým klukem (2,5 roku).Na 5 dní v měsíci neberou děti už vůbec....Musím tedy zůstat s oběma klukama doma,jak budou mladšímu 3 roky,paní ředitelka mi je SNAD vezme,vychází mi nástup do práce totiž na červen,a nové děti berou až od září...... Mé úvahy o kariéře s 2 dětmi berou za své....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.