no jisteze muze premyslet. Tobe Jiriny prispevek pripadal, ze o tom premyslela v tehotenstvi, jo? To mi tedy tak naprislo. A ti sourozenci jsou pro mne v tom prispeveku proste klicovi. Pokud ja jsem tehotna, nemohu prece pomyslet na to, ze az porodim, dite prdnu na hlidani starsimu sourozenci. Neco jineho by bylo, kdyby ten sourozenec za to dostaval plat jako chuva, mel to jako celodenni hlidani, ovsem to v pripade desetileteho ditete asi nelze :-))))))))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.