Mila Silvie,mozna jsem az prilis rychle reagovala na tvuj mail.Priznavam,ze se slovenskymi porodnicemi nemam zkusenosti,ale stale jsem se nenaucila nase staty delit.Ja jsem rodila v Chomutove a svoje dojmy s porodem bych srovnala s tvymi ve Svycarsku.Jen si myslim ze tvoje porod.baba prilis ryskovala kdyz te tak dlouho s bolestma nechala doma.Kdy a kde ti odtekla plodova voda? Nevim, ale podle mne nastrih hraze se lepe hoji nez rozstrepane konecky.Take by ses mohla natrhnout az ke konecniku a sveraci-po letech bys mela potize.Tak jsem byla informovana. A pri opravdu dobre peci ktere se mi dostalo jsem zjistila ze bradavky opravdu neboli kdyz dobre prikladas-celou bradavku i s dvorcem do pusinky miminka,pak muzes kojit i casto.Docela bych si prala si pristi porod vymenit ty v Chomutove a ja ve Svycarsku.Ale at je to jak je to hlavne ze mame krasne zdrave deti.Moc te zdravim a preji hodne krasnych chvil s tvoji rodinkou. Ahoj Alena
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.