znam, kluka, ktery se ucil na reznika. Ve sve praxi se s timto bezne setkaval. Nemam proto duvod pochybovat o techto verohodnosti techto stranek.
Mozna by stacilo zapatrat v nedavne minulosti, kdy se na televiznich obrazovkach objevily zabery transportu zvirat. Pamatujete? Jeste pred odvysilanim, redaktor upozornoval na sokujici zabery, jen pro silne natury. Ja jsem se odvazila a divala se. Bylo to vazne desivy. Asi jsem divna, ale nad vytrestenyma ocima kone, ktery nekolik hodin visel zahaknuty za kopyto a pritom s sebou zbesile zmytal jsem brecela :o( asi bych se mela stydet.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.