| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Otcovské fejetony: Není vhodné pro děti

Verco, presne totez jsem prozivala ja. Kdyz jsem mame rekla, ze jsem se rozhodla maso nejist. Nechapave kroutila hlavou, ale casem to zacala bez zbytecnych komentaru tolerovat. Pritelova rodina se mi snazila k obedu podsunout kureci, s tim, ze je to jenom kousek kurete.... :o))) ani po pul hodinovem presvedcovani, ze je to urcite moc dobre, ale ze si tedy skutecne nedam, nic nepochopili a ja se kvuli jejich netoleranci citila trapne.

Co se tyce nahodnych znamych a kamaradu se kterymi clovek nekdy sedi v hospudce a nechtene se na toto tema nasadi, vzdycky je to jednostranna prednaska, a protoze ja jsem uz davno rezignovala vetsinou se jen usmivam.

Take kazdodenni firemni obedy me dohnaly k tomu, udelat s tohoto tematu temer tabu, protoze neni nic horsiho, nez kdyz se na vas cisnik otravene podiva, kdyz chcete ten hermelin bez sunky a k tomu komentare ostatnich kolegu, kteri si z vas jen utahuji. Ostatani hoste se otaci co, ze se to tam resi a vy tam sedite jako to pako, jenom proto, ze jste se rozhodl dat si hermelin bez sunky :o(

Ted jsem asi pul roku v nasem hlavnim meste a musim rict, ze takova ta anonimita mi naprosto vyhovuje. Nikdo se nepozastavuje nad tim co jim. Nikdo me nepresvedcuje o blabolech jako je treba ten, ze clovek je vsezravec :o)) to je vazne k smichu. Btw. tento tyden jsem poslouchala, tedy ne zcela pozorne, cesky rozhlas, pro me duveryhodny zdroj informaci, kde mluvili o nejakem tematu, ktere jsem sice nepostrehla, ale vetu z ust nejakeho doktora docenta ci co, ze clovek je od prvopocatku bilozravec, jsem slysela velice dobre. Ale to je uplne jedno, co lide jsou. Dulezite je jak se chovaji.

Nejde mi na rozum jedna vec. Kazdy se tu ohani svymy argumenty (clovek je bilozravec, nam maso chutna, mi zvirata netyrame, at si kazdy ji co chce, chudaci rajcata v mixeru.... a podobne. Uroven argumentu komentovat uz nebudu, nech si obrazek udela kazdy dle sve inteligence.

Vysvetlete mi ale prosim, proc kolem toho porad chodite jako kolem horke kase?

Proc nedokazete jasne odpovedet na otazky:

1) Povazujete zachazeni se zviraty na jatkach nebo ve vyzkumnych laboratorich za humalni a lidske?

2) Proc lide naprosto prirozene odsoudi cloveka, ktery zabije jineho cloveka, ublizi diteti zene, nebo starence, nebo cloveka, ktery na ulici skope psa a cloveka, ktery chova zvirata v hruznych podminkach nebo na nich dela vsemozne pokusy jim nevadi?

3) Myslite, ze by se detem mely zatajovat skutecnosti, ktere se kolem nas kazdodenne odehravaji? (napr. prostituce, narkomani, bezdomovci, ale take skutecnosti, ktere nejsou tolik na ocich, jako je otazka tyranych zvirat?

4) Myslite si, ze se v dnesni dobe da zit tak, abych nemusela podporovat prumysl, s jejichz nehumalnimy technikamy nesouhlasim? (napr.: potravinarsky, odevni...)

Zkuste prosim odpovedet uprimne.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.