Je to trochu zapeklité popsat prožitek orgasmu, protože každá jej pociťuje jinak. Celým mým tělem projede napětí až se vzpínám na posteli a chvílemi nevím, co dělám. Třeba zarývám partnerovi nehty do rukou ani si to neuvědomuji :o) ale to je jen taková maličkost. Mám potom hodně energie a jsem spokojenější. Vaginální orgasmus jsem zažila asi jenom jednou a to nedávno, když jsem se o to sama pokoušela. Bylo to opravdu jiné. Tento orgasmus nesetrvával jenom v podbřišku, ale byl cítit po celém těle a byl také intenzivnější. Mám ale problém orsasmu dosáhnout během milování. Pokud se sama (nebo partner) dráždím na poštěváčku, nemám s tím problém, ale "pouze" penisem se nám to ještě nepodařilo....pokud má někdo nějakou radu, byla bych za ni moc ráda. Nevím, kam se obrátit....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.