ale ty hyeny dobře vědí, že když máš s sebou sviště, tak jsi bezbranná. Máš plné ruce a rozptýlenou pozornost. Jsi prostě snadnější kořist. I když zase máš asi vyluxovanou peněženku :o). To jediné tě může ochránit.
Trochu od věci. Když musím nést trošku víc peněz a mám strach z kapsářů, tak si je strčím do podprdy. Sice se musím před krámem šacovat, ale co. Mám to malý, tak se mi tam hledá dobře :o). Bože! Zapomněla jsem! Je to nehygienické!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.