Evo, ja jsem sla nejdriv primo k tem rodicum, ale nepochodila jsem. Slovne me napadli a ze pry jejich dite nic takoveho nedela. Ovsemze ne, oni to totiz nevideli...Nekolikrat jsem to hlasila ochrance na miste, je to takovy moc sympaticky pan, ale sdelil mi, ze neni v jeho pravomoci je vykazat. Moc jsem se tomu divila, protoze "ochranka" na takovemto miste by podle meho mela predvsim chranit navstevniky. On mi vsak sdelil, ze chrani pouze MAJETEK!!! a za deti jsou zodpovedni rodice. Takze pry smolik:-( .. Musim s litosti rict, ze jsem dodnes osobne mela s Romy (pocitam od detstvi) jen same spatne zkusenosti (asi jsem zatim nenarazila na ty vyjimky...), takze jsem mela strach. Smutny, ze jo:o) Ne kvuli sobe, ale kvuli male; bydlime totiz blizko Arbesaku a tam je docela silna romska komunita...
Jen bych jeste dodala, ze jsem se s litosti vsimla, ze i rada ceskych rodicu a prarodicu bohuzel zrejme povazuje detske hriste ne za prilezitost k vyblbnuti S DETMI, ale za "odkladani" deti. Tj., "deti si hraji, my si popovidame" a vubec se nestaraji o to, co tam ty jejich deti vlastne delaji...
Předchozí