Ještě napíšu pro pobavení. Rozhodla jsem se koupit si nějakou hódně lacinou peněženku. I zašla jsem do hódně lacinýho obchůdku, něco ve stylu SOS nebo Lidovek a tak. Procházela jsem mezi regálky se zbožím, až mi zrak padl na peněženky. V duchu jsem zajásala a jala jsem se jeden exemplář prohlížet. Zdál se mi docela vhodný. Ale pak jsem otevřela tuto peněženčičku ještě v oblasti ukládání papírovek a co nevidím! juká na mě pětitisícovka! Hrklo ve mně tlumenou závistí, že mi neříká pane:-) Když jsem se vzpamatovala z prvního překvapení, obrátila jsem se ke kase (byla o metr dál) a ukazuju jim nález. "Ale pani, to je jen takovej propagační papírek!"... Peněženku jsem koupila - a s bankovkou si hraje syn:-) M.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.