Ahoj Andrejko,
jsem ted ve 34tt a kdyz jsem zjistila, ze jsem tehotna, byla jsem mesic v nove praci, tedy taky ve zkusebni dobe.Bohuzel jsem mela problemy a musela jsem zustat doma na neschopence a tim padem to rici i zamestnavateli.Ihned jak se to dozvedel, rekli mi, ze uz se nemam vracet, ze mam zustat na neschopence, ze v tomto pripade semnou ukonci prac. pomer ve zkus. dobe.To bohuzel muzou ve zkusebce kdykoliv.Byla jsem z toho dosti spatna, protoze jsem si pripadala jako zlocinec, co neco spachal a trvalo mi nez jsem se pres to prenesla.Vypoved mi dali a bylo.Takze ti radim z vlastni zkusenosti, pockej az po zkonceni zkusebky, pokud nebudes mit nejaky zavazny duvod, jako jsem mela bohuzel ja.Lidi jsou ruzni a ver, ze citit se jako" zlocinec" misto toho si uzit ten krasny pocit, ze cekas miminko, si zadna nezaslouzi.Hlavne si s tim nedelej starosti, chapu te, mas pocit, jako bys jim tim mela neco zkomplikovat, ale tak to nesmis vnimat, raduje se a uzivej si to!Omlouvam se, ze jsem se tak rozepsala, ale opravdu me to zasahlo dost.Drazim palce, ahoj Katka
Předchozí