Ježíš, holky, kristovanoho, já neříkám, že mají krást bohatým. Samozřejmě, že krást je špatný VŽDYCKY. NENÍ TO NIC PROTI BOHATÝM. To jsem si zas dovolila něco říct, že jo:-) Jen jsem tím chtěla říct, že toho chudýho to bolí kapánek víc, toť vše. Je přece jasný, že krást by se nemělo vůbec. Ale být bohatší, tak si zanadávám a jdu koupit náhradu. Kdežto ten chudej bude prostě BEZ toho ukradenýho mnohem delší a pochopitelně nedobrovolnou dobu. To jsem tím chtěla říct. Mně ani nemusíte říkat o tom, co se má a co nemá. Jsem na tyhle věci dost citlivá, a bývaly doby, kdy jsem měla pocit, že DNESKA je přece už tak pokročilá doba, že všechno zlo světa už dávno skončila (to mi bylo nějakých dvanáct, patnáct), že přece už všichni dávno museli pochopit, že to, co není správné, se přece nesluší dělat:-)
Okradená jsem už byla, a jak říkám, bylo to dost citelný, právě proto, že nemáme na rozhazování. Kdybychom měli víc peněz, tak bych to ustála daleko spíš. Opakuji - NENÍ TO NIC PROTI BOHATÝM a moje předchozí příspěvky neopravňují kohokoliv (samozřejmě ani mě samou) k tomu, krást bohatým jako Jánošík. Pokud jste to pochopily takto, tak jste to pochopily úplně špatně.
Tímto končím s touto diskuzí, protože nechci, aby se do mě zas někdo navážel za rozlišování bohatý x chudý.
M.
Předchozí