Uvedený pořad jsem neviděla, ale mírně bych se některých názorů zastala. Banány opravdu nejsou ideální (nebo lépe - čerstvě utržený zralý banán by asi dobrý byl, ale něco, co se sklidí nezralé, cestuje to přes půl světa a pak to dozrává ve skladu asi nebude to pravé pro miminko). Synovi od mé kamarádky dokonce banán spustil alergii asi na 10 druhů potravin (potvrzeno lékaři). A to, že do jídla člověk vkládá svoji energii, bych taky nepopírala - určitě má každý nějakou vzpomínku třeba na buchty do babičky, které nikdo nikdo nedovedl napodobit atd. - asi tam byla přisada lásky nebo dobré nálady :-))) Ale všeho s rozumem. Snažím se dětem vařit sama, jednoduše a ze surovin pocházejících pokud možno odsud, pokud se podaří tak v bio kvalitě. Ale když nestíhám nebo cestujeme, ráda sáhnu po skleničce a jenom ji ohřeju. A když mají chuť na banán nebo pomeranč, samozřejmě jim ho dám.
Předchozí