Jste-li např. na nějakou dobu odkázáni na stravování v hospodě, živíte se pak výhradně smaženým sýrem s tatarkou a smaženými žampióny. Musíte zcela nelogicky odmítat např. kuřecí čínu či libovou vepřovou panenku (v poslední době je v Praze k dostání velmi kvalitní a levně), čímž si ničíte zdraví víc, než kdybyste maso jedli. Tolik moje zkušenost.
Tak to je samozrejme uplna hloupost. To jsou prave ty predsudky, ktere jsem psala pred tim. Nemusim se preci vubec stravovat jenom smazakama! Existuji i testoviny, ryze, lusteniny, brambory, soja a kdyz se to umi, daji se vykouzlit takovy dobrutky...
Nehlede na to, ze casem si zaludek vegetariana zvykne na lehkou stravu natolik, ze smazene mu nedela zrovna nejlepe. Ja napriklad smazeny syr z restauraci dnes uz vubec nejim. Proste je mi po nem tezko.
Vyzkousejte treba Restauraci GOVINDA
Soukenická 27, 110 00 Praha 1
Narozdil od nasich bezfantazijnich ceskych kuchyni vynikajci dobrutky :o)))
Předchozí