Mirko, já tě trochu uklidním, já to pochopila..Neviděla jsem v tvým příspěvku, že bys tvrdila, že okrást bohatýho by mělo bejt v pořádku..A tvoje reakce mi přijde celkem normální, třebaže ne " věcně správná"...Když jsem studovala, pracně po brigádách sháněla peníze na vánoční dárky a pak mi v Kotvě ukradli peneženku s celým výdělkem taky jsem nadávala : " kruci, proč zrovna mně...proč si nevybrali někoho jinýho..." A nemyslela jsem tím, že bych to v tom případě schvalovala....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.