Holky, mluvíte mi z duše:) fakt zvláštní propagace, většinou nerealizovatelná. A příkrmy ze skla jsou skutečně kontrolovány tak, že je doporučují snad všichni pediatři - než se patlat s koupenou mrkví, o které člověk neví čím prošla, že.
Článek mě docela "vyděsil", radši no comment, nechci se rozhohňovat a stejně už jste všechno napsaly. Já jím mléčné výrobky (protože mi chutnají!) mlsám (ale už mě to pouští, dozvuky těhotenství:), malé kafčo denně si taky občas dám, jinak piju vodu a čaje, jím kukuřičné suchary kvůli bezlepkové dietě většinou se sýrem, a když něco uvařím, jsem ráda. I řízky byly:) vlasy nepadají, malej je spokojenej a hlavně, jak tady také zaznělo, i podvyživené matky mají kvalitní mléko. Kromě jódu a ještě něčeho se do mléka dostane všechno...prostě to z nás vycucnou:) kvůli tomu jódu jím vitamíny, ryb jím fakt málo, já je nerada:) jen mořské a ty jsou drahé:)
A ten med, největší blbost...jeden z největších spouštěčů a alergenů nejen pro matky s alergií v rodině...takže já se držím toho hrozného cukru, paní Judito!
Předchozí