Jsem naštěstí jedna z těch matek, jejichž děti nijak moc netrpí na plynatost. Dietně jsem jedla tak čtrnáct dní. Ale pak jsem postupně přešla na normální stravu. Jím omáčky, maso kořením česnekem i čerstvým pepřem, včera jsem měla fazole s tuňákem,miluju zeleninové saláty klidně i s troškou cibulky. Pravda, trochu se mi změnily chutě- jsem šílená po rybách, mohu je denně. Myslím, že normální mamina pozná, co její tělo potřebuje a co dělá dobře jejímu mimču.
Tak mě ještě napadá: které maso je vlastně nejlepší: drbež krmená ATB,a s ptačí chřipkou, šílený hovězí, nebo vepřové s cholesterolem? Prý i ten losos je krmený masokostní moučkou a antibiotiky. To je jediný důvod, proč bych se možná dala na obilí. Pokud tedy nebude geneticky modifikované:-)
Jinak ke článku: myslím si, že jsem normálně vzdělaná, ale u některých výše zmíněných potravin vůbec nevím, co to je. Ale asi to přežiju:-)
Tož: kojte, a řiďte se sami sebou.
Předchozí