Ještě kojím-už jen 2xdenně-malému je rok a teprve před nedávnem jsem se odvážila postupně začít jíst normálně.Prdí pekelně od narození a asi by mi "explodoval" :o) po luštěninovém jídelníčku v prvním půl roce.To co jedí v Mexiku je sice super - Eskymáci třeba jedí syrové ryby - ale oni na to mají klimatické podmínky a tělo tomu přizpůsobené - taky si asi nedáte syrovou rybičku,že? My jsme středoevropané a tomu odpovídá i náš jídelníček a choroby... Zajímavý je názor,že dítě které prdí,bude prdět i po vodě-na tom něco může být-manžel mi radil,ať si dám guláš s cibulí,ať malý vidí,že může být hůř a že ty prdy nejsou tak děsný,ale nebyla jsem tak drsná - u druhého dítěte to zkusím :O)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.