Dobrý den, na Vašich stránkách jsem našla krásné články o tanci a cvičení na míčích pro těhotné ženy. Jsem cvičitelka klasického aerobiku a mám malý problém, se kterým bych potřebovala poradit. Na moje hodiny chodí pravidelně jedna mladá paní, která je v současné chvíli zhruba ve druhém měsíci těhotenství. Čeká druhé děťátko. Nechce moje hodiny aerobiku vynechat a tak chodí i v tomto obdařeném stavu. Jsem z toho trochu nervozní, protože sama ještě děti nemám a nevím, zda to není nebezpečné. Stále jí hlídám, aby moc neposkakovala a břišní svaly posilovala jen napůl atd. Mohli byste mi prosím poradit, zda může na hodiny chodit nebo by bylo lepší ji to důrazně nedoporučit?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.