ahoj , mě dělali vag. UTZ tak maximálně do 11 tt. Pak už ti to dělají normálně. díky bohu. Mě bolí jak blázen i běžný vyšetření rukou, takže pochybuju že bych to tím vaginálním UTZ vydržela. Jinak pohyby jsou cítit tak od 20 týdne u prvorodiček, ale jestli to některá z vás necítí tak nevěšte hlavu, můžoou být u silnějších holek cítit klidně až kolem 24-25 týdne, zvlášť když je prcek lenoch. Já jsem ve 20tt nic necítila a pořád jsem doma brečela že se malýmu určitě něco stalo, že nežije,....byla jsem úplně vynervovaná až jsem to nevydržela a šla k doktorovi, ten na mě koukal jak blázen, udělal na mé přání UTZ a zjistil že je vše naprosto Ok. ted jsem 22tt a pohyby cítím, je to jako by ti plavala v bříšku rybička, takový jakoby mletí. Určitě to poznáš, je to podobný, jako když se po dlouhé době najíš a to jídlo ti pak putuje střevama, ale myslím že jako mamina to poznáš.Nejsou to zatím žádný výkopy ani nárazy ale prostě se ti něco mele v břichu a to si s ničím nespleteš. Držím palce at svoje mimi brzo cítíš (je to jedna z nejúžasnějších věcí na těhotenství) a jestli to bude chvíli trvat tak nevěš hlavu a dej prckovi čas. On se ti určitě ozve. Ahoj Míša
Předchozí