Ivule,
a mně by se zase víc líbilo, kdyby diskutující méně odsuzovali (tady spíš -ly, ale třeba to čtou i muži :-)), a naopak se konstruktivně podělili o svoje zkušenosti. Třeba v Tvém příspěvku bych raději přivítala ty rady Tvojí pediatričky, když byly dle Tvého soudu tak přínosné... Čas od času se na nějakou "diskusi" nechám nalákat a pak jen lituju času a trpím, jak netolerantní jsou maminky - jako by ani nebyly svým způsobem "na jedné lodi".
Já sama jsem MUDr. Hofhanzlové vděčná za její rady - ohledně kojení i příkrmů. Možná na někoho působí příliš alternativně, ale kdesi zmiňovaná PESTROST - to jsou přece právě i ty ALTERNATIVY, ne jen pořád dokolečka to samé.
Vaření s dr. Hofhanzlovou je snadné, časově nenáročné a současně nutričně vyvážené. Otevřít a ohřát skleničku lze též, ale nedá se to dělat věčně. Navíc děti milují sledovat činnosti spojené s vařením a ještě víc se jich účastnit. Aspoň takovou zkušenost jsem udělala já - užijeme si spoustu legrace, Mik ví, jak jídlo vzniká, a možná mu pak i víc chutná. (Asi jsem měla smůlu, ale ze skleniček jedl jen ovocné příkrmy .-))
Ahoj Dita
Předchozí