| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky promiň nó nestíhám:-)))
Zatím nejsme přestěhovaný až tak koncem ledna.Ted´ v listopadu má bejt kolaudace pak to hrozný vyřizování papírů no a nechcem se balit na Vánoce.Ty 3měsíce už nějak vydržím já.Jinak jsem kvůli tomu už zase měla výstup s tchýní a řeknu na rovinu že už mi to tady s ní s.....Začnu to takle.Tchán jezdí s kamionem a bejvá měsíc a půl pryč.Tak jsem se tchýně ptala jestli už to ví a co na to říkal.A ta začala no to víš co na to může říkat moc rád nebyl vždyt´ jsme byli domluvený že tu Pavel zůstane že ten barák bude po mém odchodu do důchodu jeho.Takže jsem si opět připadala že tu překážím a že jsem jim jejich plány překazila já.Prostě pátý kolo u vozu.Na to jak byla v pohodě normálně jsme se o čemkoliv bavily a bez žádných povrchů tak ted´ teprv po třech letech konečně poznávám jaká doopravdy je.Spíš si myslím že se nedokáže smířit s tím že už jí její poslední syn nebude potřebovat že už má rodinu a ona tu bude sama.První syn se ostěhoval do vlastníma rukama postavenýho baráku do Hluboký u Kdyně jezdí sem jen na víkend a někdy ani to ne.Ale udělala si to sama.A přitom ještě nedávno když jsme přišli s tím že jsme sehnali byt tak začala takový no konečně budete žít jako rodina.Tak já nevím co chce.

Jinak těhu je bez potíží až na nevolnosti.Minulý čtvrtek jsem byla na Uzv a kontrole tak srdíčko tluče jako zvon malý mělo 9cm a já zhubla půl kila.Říkala jsem dr. že nemám moc chut´ k jídlu že prostě kouknu do ledničky a nevím co mám sníst.Prostě nechut´.Tak mám jíst každý dvě hodiny a že se to spraví.No každý dvě hodiny nejím ale už je to trochu lepší.Už se mi párkrát stalo že jsem málem šla líbat porculán ale řekla jsem si ne a pak to přestalo.Dnes jsem 12+1.Jo a taky si dr. troufla tipnout co to bude ale je to zatím jen odhad.Ale podle toho jak mi bejvá blbě což u malýho nebylo tak bych to taky tipovala.A dost mě to potěšilo tak doufám že to tak zůstane.

Honzík už má první zoubky venku jedničky dole vyrostly mu zároveň a dokonce bez pláče a podobných potíží.Staví s na všechny 4 občas se mu povede pohyb do předu ale pak zase zavrtá nosík do země.Ale hrozně se snaží.Spinká celou noc i přesto že papá kolem půl osmý po koupání tak vydrží do osmi.

A co dělá Kryštůfek?A co je u vás novýho?

Jéje to jsem se ale rozepsala co tak ted´ jste na řadě zase vy.
Tak zatím zdravím jdu něco dělat protože máme dneska odpoledne návštěvu tak musím poklidit dokud malej spí.Mějte se zatím krásně a zase tu napište.
Jo přidávám jednu fotečku Honzíka a podotýkám že jsem mu pomohla.Naštěstí to sám ještě neumí.

Tak papa

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.