Paní Anno,
způsob jakým jste příspěvek napsala pro mě vyzněl (možná nejen pro mě), jako že dítě strádá, což je jistě možné i u rodičů vegetariánů. Nedala jste mi dostatek indicií, abych pochopila, jak to je a nejsem bohužel jasnovidec. Pokud vás problematika dětské výživy zajímá půjčte si mnou zmiňovanou knihu Moderní výživa pro děti od dietologa RNDr. Petra Fořta, CSc. Můžete ji rovněž doporučit vámi zmiňovaným rodičům. Je to rovněž "vzdělaný odborník" a ne anonymní člověk z Internetu.
"Já jsem jen poukazovala na dva příběhy, kam až může vést vegetariánství. Také nemusí, pochopitelně. Ale o obou příběhů jsem vyslechla názor lékařů a ten je mi bližší, než citáty vegetariánu stažené z internetu. Promiňte, že jsem tak hloupá a věřím vzdělaným odborníkům - lékařům."
Možná jsem jenom vegetariánka z Internetu a věřit mi nemusíte, ale zrovna tak nikdo zde nemusí věřit vám vaše příběhy či dokonce ani to, že jste učitelka. A přesto vám to, světe div se, věřím. Tímto způsobem se, myslím, diskuze na Internetu nevede, protože pokud neberu přítomné diskutéry za sobě rovné asi nemá cenu s nimi diskutovat. Neberte to jako osobní výpad, možná jste to opět myslela jinak než jsem to pochopila.
Lucajda