Taky mám pěknou zkušenost. Když jsem vystupovala z auta, spadl mi mobil a já si toho nevšimla... po chvíli jsem se vrátila a už tam nebyl. Volala jsem na něj celej večer, zvonil... Asi po 3 hodinách mi to zvedl nějakej pán. Mobil mi přinesl, ovšem vypadlo z něj, že kdybysme nebyli sousedi, tak mě jenom pošle do háje, že nemám bejt blbá a dávat bacha. Druhej mobil mi ukradli spolužáci, což bylo fakt hnusný. Byli jsme v učebně, po nás se učebna zamkla a ten den se tam už neučilo. Že jsem zapomněla mobil v lavici jsem si vzpomněla skoro hned, došla si na vrátnici pro klíče a šla pro něj. Nebyl tam...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.