Tak ja som mala takisto šťastie na úžasného šéfa, keď sa dozvedel, že čakám bábo, tak mi nosil z vlastnej záhrady ovocie a orechy, aby som mala dosť vitamínov. Keď sa malá narodila, dal mi do obálky na prilepšenie 5000,- Sk a potom prišiel k nám na návštevu a doniesol malej darček a 1000,- Sk. Celkovo mi v tehotenstve vychádzal v ústrety. Je síce pravda, že chcel, aby som sa dosť skoro vrátila do práce, ale umožnil mi to voľnou pracovnou dobou. Daňovú uzávierku som robila s 2-mesačným bábätkom na rukách, na kojenie som chodila do vedľajšej miestnosti. Keď malá nespala, nosil mi ju na rukách, aby som mohla v kľude pracovať. Našťastie bola Sonička aspoň spočiatku ukážkové bábo, čo veľa spalo a málo plakalo. Pri mojom druhom tehotenstve už šéf nebol až taký nadšený, počítal s tým, že budem mať len jedno dieťa, ale nejako to prekúsol a pomohol mi aj pri druhom dieťati (aj finančne) a v ten rok sme mali naozaj bohatého Ježiška. Dostali sme balíky plienok a kopu hračiek pre obe deti (cez sociálny fond). Takého šéfa, akého mám ja, by som priala každému.
Předchozí