| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahojda
no já už nad tím pokojem přemýšlím dost dlouho. Ptala jsem se taky na diskusi "spinkání" a tam jsem si řekla, že teda do toho půjdem. Uvidíme, třeba to nepůjde, ale třeba jo <:oD> teď zase začal trochu hůř spát, tak se to tím možná srovná.. jinak tady to, co jsi jmenovala mě traky napadlo(to vybavení pokoje) ale "jenom" s tímhle ten pokoj bude prázdný. Po tom stanu jsem se už dívala, ale na všech je napsáno, že jsou až pro starší..no budu se ještě dívat(nebo nějaký NORMÁLNÍ hezký domeček) pak jsem si ještě říkala, že bych tam mohla dát takový to nafukovací křeslo, když by se prcek v noci probudil a potřeboval by být chován, tak abych se s ním mohla někde "skácet" a třeba s ním usnout :) (ale to nechci dělat, jen vím, že se mi to párkrát stalo:o) a aby na tom křesle šlo kojit(teda nevím jak dlouho ještě kojit budem, ale zatím ještě kojíme) a aby na něm mohl nějak řádit. NO a pak právě právě nevim. co tam dát, aby tam nebyly prázdný stěny->aby tam nebyla tam(ani mírná) ozvěna? ve sklepě máme žebřiny, ale na ty je ještě asi brzy.
No uvidím, všechno promyslím..

Jinak jsem si všimla, že nám včera začal růst třetí ZUB, takže už je to "trojzubec" :o)

No tak to bydlíš docela blízko od "našich" víš kde je Panský Dvůr? tam o dvě ulici výš bydlí..
Hele plánuju, že teď někdy do Domažlic pojedeme, šla bys třeba pak na chvíli ven? Ale teda ještě nevim kdy tam pojedem, ale naposledy jsme tam byli na chodských, tak je už na čase :)

mě TO tady vedle pořád vykřikuje, musím jít, čau :)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.