| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Co je atopický ekzém

moje čtyřletá dcera už má půl roku od ekzému relativní pokoj. Dnes se mi zdá, že zbytečně trpěla dva roky, a s ní celá rodina. Vyzkoušely jsme snad všechno, koupaly v otrubách, kozím mléku i syrovátce, černém čaji..., braly homeopatika, mazaly snad vším možným, dětská lékařka nám tvrdila, že se s tím nedá nic dělat, kožní předepisovala kortikoidy, které jsme používaly jen ve chvílích , kdy už bzla situace neúnosná (zabírali jen na chvíli). Minulou zimu dcera neměla snad jediné místo na těle, kde by se neškrabala, v noci už skoro nespala,bylo to zoufalé. A já jsem konečně důsledně u naší dětské lékařky trvala na doporučení k alergologovi. Tvářila se skepticky, ale poslala doporučení. Po třech měsicích si nás konečně pozvali. Tam nám konečně pomohli, po týdnu bylo patrné zlepšení,v létě jsme už nemusely na noc fačovat ruce, aby se neškrábala, dnes je klid. kdybych to udělala už ve chvíli, kdy se jí ekzém objevil, možná bych nám všem ušetřila dva krušné roky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.