Ahoj holky! Moc děkuju SLUNÍČKU za informace. Opravdu se mi to hodí. A taky ta úleva, že nejsem jediná studentka VŠE s dítětem:-))Jinak s Tebou Sluníčko naprosto souhlasím. Je to tam u nás takové "jiné". Přeji hodně moc štěstí na zkoušku!
Ostatní moc zdravím. Určitě úspěšně proplouváte semestrem. Moje doteď celkem hodné mimi se najednou proměnilo v něco úplně jiného a strašně vzteklého. Jakmile něco není po jeho, chytne hned nerva. Dřív mě nechal i třeba hodinku učit a hrál si a teď mu to najednou začalo vadit. Jak si sednu s knížkou, mám ho kolem krku. No ale zase začal říkat máma a dává mi pusinku(aspoň myslim, že je to pusinka). Hezký večer všem!!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.