tak za sebe říkám,že má můj souhlas a celkově se s tím stotožnˇuji,jestli někdo nesouhlasí s některými pot.které uvedla,ať to nedává,10 lidí 10 různých názorů,já jsem proti paštikám ,salámům,bílému pečivu,párkům,sladkostem atd.a myslíte,že to maminky nedávají,tak to je omyl,já sama se stravuji,tak jak píše ,neboť mi to vyhovuje,jídlo předků,skromnost všem by neuškodila.Celozrné chleby,na ně se už dávno zapomělo,kde v obalech je nejvíc min.,ale to samozdřejmě všichni ví.To,že někdo se vymyká konzumu a průměrnosti,neznamená,že by to mělo být špatné,já se budu řídit instinktem a udělám si svůj názor a né tupě přebírat tlak konzumní společnosti,v tom budu radši za toho magora a koupím si i ten mlýnek,nebotˇčerstvě semletá mouka nebude obsahovat plísně ze skladu atd.,ještě k tomu mléku,než chutˇově zjistíte,že je zkažené,je zkažené už dávno a k těm skleničkám,volím alternativu od hippu(bio),ale čím víc složek kupovaných v potravě,tím víc fujtajblů.Z některých maminek mi běhá mráz po zádech,jenom kritizovat a urážet.Místo toho,aby si otom víc zjistily,neexistuje jedna pravda,ale k tomu asi ty maminky nikdy nedojdou a budou vnucovat svoje názory,tak se tu mějte
Předchozí