Je to mozny,ze se mu libi,ze vas vnima okolo...Kamaradce spal chlapecek pres den taky na sedacce a v noci s nima v posteli,tak si postylky taky moc neuzili..Ja malou do postele ale davat nechci.Stejne tam byt nechtela.Kdyz uz rvala,tak rvala i tam..Ted jsme ji tam meli rano a hrali jsme si,schovavali jsme se pod perinou..Jak rikas s tim uhoupanim,ja u toho musela nekdy skoro skakat,ale jak jsem psala,muj ji zacal ukladat jen tak a zabralo to..Ale treba u babicky kdyz ji par hodin hlida,tak tam taky nechce spat a babicka ji ma na ruce.Pripada mi,ze na ni funguje-ono to bude znit asi divne-kdyz se s ni jedna jako s "dospelou"Kdyz se k ni vracim pres den,tak ji vysvetluju normalnim hlasem ze v postylce musi spinkat,ze na ruce to nejde,ze by mamca nic nestihala...ona kouka,posloucha a zrejme rozlysuje nekompromisni ton hlasu,ze to tak proste bude..ale kazdy dite je jiny..Ted mame problem s tim,ze byva v podvecer hodne podrazdena,pretazena a pred koupeli rve jako tur,slzy jak hrachy,ale pry se to srovna...
Předchozí