Ahoj Deniso,
kolik je Ti teď teda let? Víš, trochu jsem zmatená - původně ses ptala, jestli je na dítě pozdě ve 28 letech, tak jsem myslela, že je Ti 28; a teď jsi psala, že ses vdávala ve 30ti a chtělas dítě stihnout do 32 let, což se Ti asi nepodaří. Tak teď nevím, kolik Ti vlastně je :-)). Mně je 32 let a žádné limity pro druhé dítě si nestanovuji. Chápu, že moje situace je jiná tím, že první nápor "mateřských pudů" už je za mnou, protože synek se mi narodil v mých 26 letech. Ale stejně - po několika letech Tě touha mít dítě = sourozence začne chytat zas :-))...
Veliká škoda, že manžel se do miminka moc "nehrne". Řekla bych mu: "Promiň, ale jak si to představuješ dál? Já bych dítě chtěla - to budeme naši rodinu tvořit pořád jenom my dva?" Věř mi, že s miminkem je všechno daleko lepší. Ještě malá poznámka k Tvojí poslední větě, že se nebojíš únavy a vyčerpání - no, nechci Tě strašit, ale já jsem prvních pět měsíců usínala vestoje, nádobí mi únavou padalo z ruky (několik kousků jsem rozbila), při kojení jsem usínala pravidelně a někdy jsem se musela do kalendáře jít podívat, jaký je vlastně den, protože jsem byla totálně mimo :-)). Ale stoprocentně bych to chtěla zažít ještě jednou :-)).
Ahoj, Afrikánka - Irena
Předchozí