Tedy já naprosto souhlasím s matkou se třemi dětmi. Všechno kupuji nové, většinou neznačkové (je to levnější) - také bychom chtěli tři děti, ale druhé budeme mít určitě, takže se snažím kupovat neutrální barvy a počítat s tím, aby to mohla nosit případně i holčička (až se narodí, bude výbavičku mít - dokoupím jen sem tam nějaké šatičky a pokud to bude kluk, tak je úplně vystaráno, tudíž všechny pořizovací ceny dělím dvěma). Při půjčování od kamarádek bych nevěděla co čí je a komu co vracet, už takhle vymýšlím systém, jak to uložit (málo místa) tak, abych po narození druhého dítěte všechno našla. A ze sekáče bych na novorozeně nekoupila vůbec nic (nevím kdo to nosil a kde se to válelo, lze to pouze vyprat, nikoliv vyvařit) a pro starší bych tam určitě nekupovala body a pyžamko. Nějak se mi nelíbí mít onošené věci po bůhvíkom přímo na těle. Rozhodně se ale vyplatí nakoupit tam kalhoty a bundičky, zvlášť když teď pořád prší a z každé procházky se vracíme jako čunče. A přidávám se i k názoru, že na novorozeně toho opravdu není tolik potřeba - vystačili jsme s overálkama - na spaní, na hraní, ... geniální vynález, obzvlášť ty na zip. Až když začal lézt, tak jsme začali s body a tepláčkama. A na novorozeně nám stačilo těch overálků pár od každé velikosti - když se umazaly všechny od té akutální, tak jsem vždy sáhla do zásobičky o číslo větší a holt jsem častěji prala. Máme pár hadříků, ale v sekáči jsem na novorozeně rozhodně nenakupovala.
Předchozí