| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nákup výbavy a oblečení

Jenom malou poznámečku k oblečení. Ono to, co mají Vietnamci na svých tržnicích, pochází z naprosto stejných zdrojů, jako "normální" oblečení z kamenných obchodů. Pouze na tržnici je to levnější. Mám potvrzeno z několika důvěryhodných zdrojů, že v Číně jsou velké tovární haly, kdy v jednom odděleném prostoru sjíždí z pásů značkové oblečení a v druhém prostoru to obyčejnější. Takže si nevyberete. Já mám děti odrostlé miminkovským oblečením, před 7 lety byl v sekáčích - alespoň tady na sídlišti -slušný výběr právě pro miminka, koupila jsem tam několik snad vůbec nenošených dupaček. Pro starší děti je to už horší, to jsem si tam moc nevybrala. Miminka to tolik nezničí, maximálně je na tom sem tam flíček a tomu se stejně nevyhnete. A já tam kupovala i body a v pohodě jsem to vyvářela, dokonce v prádelním hrnci, protože pračka měla dlouhou dobu poruchu a na nejvyšší teplotu prostě neprala. Ono když se přijde do sekáče, tak je poznat, jak je veden - pokud to byl styl hrabárna s velkými koši a prodavačka kouřila jako o závod, tak jsem se mezi dveřma otočila a šla pryč. Ale je to jen můj náhled na věc, nic víc.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.