ono to chce vybirat s rozumem takze sice jsem mela v ruce krasne bodicko, ale nezdal se mi material (psaly 95%bavlna) a tak jsem radeji nekoupila, ale na necom je to opravdu poznat jenom dotykem a kdyz koupim bodicko z opravdove bavlny (chova se jinak pri natazeni) a na nem je vysivka (nemusim se bat ze by v barve neco bylo) tak mi fakt nevadi,ze v mistech spoju se jim to trochu nepovedlo,protoze to nikdo nevidi a hlavne na tahani doma nebudu kupovat drahy veci a cena 38,- je uzasna :-) kocarek mame novy stejne jako autosedacku,ale je to spis tim ze chceme casem druhy mimi a jak mi vsichni tvrdi kocarek ma zivotnost maximalne 2 deti :-) a nez kupovat dva pouzity kocarky,to radeji koupim jeden a ten bude spinkat ve sklepe a cekat na brachu :-) (ale mame sklep a tudiz ulozny prostor)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.