Dobré oblečky na mimča i batolata nabízí česká firma Tenax.www.tenax.cz.Pár kousků vlastníme. A já osobně jsem naprosto spokojená s už uvedenou značkou Prince Oliver.Už první dcerka měla pár bodýček této značky a druhá je podědila a ještě budu dokupovat.Máme teď v oběhu 4 jejich body a úplně mi to stačí.Po usušení stačí jen složit,ani se nemačkají.Krásně drží tvar,nikdy se mi nestalo,že by povolil šev nebo patent. A mají i netovou adresu(www.princeoliver.cz),když zaplatíte převodem z účtu,poštovné je jen 40 Kč(už je to vyzkoušené,je to spolehlivý obchod),věci mají levnější než v kamenných obchodech.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.