Ahoj Magdi, to co prožíváš je normální. Já jsem v 9 tt. a mám to samé. Už měsíc chodím spát kolem 20 hodiny a v práci stejně prozívám celý den, i když teď už ne tolik, jako asi ve 4 tt. Ranní nevolnosti (ale také bez zvracení) jsem měla po celý den, žaludek byl jako na vodě, na jídlo jsem neměla vůbec chuť, takže všechno co jsem jedla bylo s donucením. A to jsem se vždycky těšila, jak si to jídlo v těhu užiju, protože jsem nikdy moc nejedla. Teď už se to trochu zlepšilo, ale večer mi dobře bývá málokdy. I když při pohledu na mléčné výrobky jako je jogurt, zákys, mléko se osypávám doteď. Taky mi strašně vadí výfuk. plyny z aut nebo kouř z cigaret, vlastně mi vadí i to, co mi dřív vonělo. A moje nálady? Třeba včera jsem byla úplně na zabití. Lituju svýho manžela :-) Je ale pravda, že každý to prožívá jinak. Moje kamarádka, kdyby nevěděla že je těhotná, tak by to poznala jen podle její nepředstavitelný chuti k jidlu :-) jinak jí nebylo vůbec nic. Měj se hezky a přeju Ti hezké těhulkovství a zdravé miminko. papa
Předchozí