taky mám dvojčata a nedovedu si představit život s látkovými plenami. Ze začátku jsem jich měla tak velkou spotřebu i přes to že měly pleny papírové (ublinkávání, pod hlavičku,široké balení atd.), že jsem musela prát každý druhý den a plenky mi vždy vyžehlil někdo jiný. Myslím si, že žena v šestinedělí má spoustu důležitějších věcí na práci než namáčení, praní a žehlení plín. Mám na děti více času, jsou spokojené a nemám věčně plnou koupelnu pokakaných plín. Pravdou je, že je to každého věc jaké pleny používá a co je pro něho podstatné a co méně.
Přeji spoustu krásných chvil s dvojčátky.
Lenka
PS:Jak dlouho je v Anglii mateřská (normálně a u dvojčat) a kolik žena dostává mateřský příspěvek? Existuje tam také porodné?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.