ahoj kristyno, mam radost z tveho kladneho ohlasu. ja take samozrejme pouzivam body, aby se nesesunuly.Nasla jsem take v jednom "sekaci" kalhotky zn. Hema. Ty jsou vyborne. Staly me 10 Kc. Kdyz jsem se ale pidila po novych, zjistila jsem nakonec az na internetu, ze jsou Holandske. pokud ma ale nekdo zname v holandsku, doporucuji je vrele.
jeste s tim pranim, samozrejme to take nejek znecistuje a neco to stoji, ale v prvnich mesicich, kdy jsem menila desetkrat za 24 hodin by byl papirovy odpad neuveritelny a spocitali jsme cenu plen latkovych plus plenk.kalhotek plus cenu prani (spotr.elektriny, vody) a prasku a usetrili jsme az 1500,- mesicne.Nyni by to bylo o neco mene.
To me ani nenapadlo jak zminujes to baleni jen ve trech plenach, vyborny napad pro novorozene malinke, tak snad ho vyzkousime jeste nekdy priste.
Take jsem cetla zajimavost, ze jedno dite ktere pouziva jednorazove pleny vyprodukuje prumerne 1500 kg odpadu za sve plenkove obdobi.Plena se rozklada zhruba 500let a pri rozkladani na smetisti se z pocuranych umelych plen uvolnuje metan.No to jen pro zajimavost.Tak zdravicko.
Předchozí