Ahoj Mileno, co maminka, to jiný názor. Musíš se k tomu propracovat sama. Jak už jsem na rodině jednou psala, já sama byla přesvědčená (svou mámou), že budu používat látkové a jen na cesty ven papírové. Jenže když se malý narodil, bylo to úplně o něčem jiném. Byla jsem po císaři, nevyspalá, vyčerpaná a kdybych šestinedělí nestrávila u našich, tak nevím, jak bych to zvládla. Pak jsem se do toho kolotoče vpravila. Ale když už jsem ten den věšela druhou várku plín, další byly namočené a další připravené na žehlení, mimčo brečelo, manžel nikde a tak abych malýho neošidila, chodila jsem spát po půlnoci. Řekla jsem si ne a začala používat výhradně papírové. Látkové jsem užívala jen na blinkání a utírání mimča a najednou jsem zjistila, že mám více času na dítě i na manžela, že nemusím trnout, kdy budou zase pročůrané nebo pokakané dupačky. U těch papírových jsme prošli více značkami. Začínali jsme u Huggies, pak Fixies a nakonec skončili u Pampers - ty nám vyhovují nejlépe, malý není opruzený. Jen když je napsáno, že jsou pro děti do 9kg, tak my už na 8kg museli koupit větší, aby ho neškrtily. A cena? Při různých akcích jsme se u plín 4-9kg dostali na cenu okolo 5,20, nyní MAXI vyjdou na 6,20.
Předchozí