Plně s tebou souhlasím, vážit každé slovo... To je neuvěřitelné, myslela jsem, když jsem si přečetla úvodní článek, že jde o vyjádření zkušeností.Ovšem po přečtení všech příspěvků se mě některé tak dotkly, že mě přešla chuť se rozepisovat o svých zkušenostech. Je z nich totiž cítit útočnost a pohrdání.Používám papírové pleny a nikdy by mě nenapadlo napadat zastánkyně látkových plen, že např. ubírají čas svému dítěti a rodině.A tak si myslím, že ani ony (a Jan) by nemusely být tak prudké a raději než agitovat, by měli přispět svými zkušenostmi a radami.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.