Dobrý den, po přečtení Vašeho příspěvku mám dojem, že byste mi snad mohla poradit. Dcera /11 let/ válčí na ZŠ s angličtinou a občas mají za úkol zpracovat "referát" na dané téma. Mohla byste nám dát nějaký tip na www stránky, kde by bylo možno získat informace, ale co nejjednodušší, dětskou angličtinou. Vše, co se nám dosud podařilo najít bylo ,bohužel pro nás, na dost vysoké úrovni. Já i dcera bychom byly moc vděčné. Zdraví Vás Jitka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.