Při narození dcery sme bydleli u mých rodičů a navíc měla mamka kamna, takže sme vyvářeli skoro zadarmo (automatce moc nevěřím)a prali sme normálně v automatce. S věšením, sbíráním a žehlením mi vždy někdo pomohl, nebo si vzal holku k sobě a já mohla žehlit. Na nočník sem začala učit hned jak začala sedět a mě se krásně ušetřila práce- brzo se totiž naučila sama si sedat na nočníček. Teď už bydlíme sami a když si spočítám vyváření na plynu, nebo i tak energii v automatce, vodu, prášek, práci atd. tak si myslím že papírovky vyjdou stejně draze možná i levněji. Synka mám tedy na papírovkách a také ho chci co nejdříve učit na nočník - třeba to teď nebude tak lehké, ale uvidíme.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.