Bezvadnej nápad, s tím fusakem, škoda, že už mi děti odrostly.
No, moje děti - dvojčata v Praze jezdily určitě i po 3 letech v kočáru. Doma jsem je usadila, půl hodiny jsme jeli na hřiště, do parku, atd. Tam jsme strávili celé odpoledne a večer jsem je připnula do kočáru (proti jejich vůli) a dopravila je zase domů. Opravdu by mě zajímalo, co je pro děti zdravé na tom, že se 2 hodiny povlečou na hřiště, kde stráví hodinku a pak za velkého vyčerpání matky (mě) se povlečou zase domů. Nehledě na to, že v Praze (asi i jinde, ne?) jezdí auta, takže při temperamentu a poslušnosti mých dětí by to taky mohlo skončit autonehodou. No a v zimě jsme samozřejmě měli fusak (starý a nemoderní - ovšem velký), do kterého jsem jim buď zula boty nebo nasadila návleky vyrobené babičkou. Taky jsme nebyli ve dvou letech úplně bez plenky (hlavně na noc) a myslím, že s bodýčkama to bylo při velikosti mých kluků špatné. To je zřejmě i teď, jak soudím z předchozích příspěvků. Já to řeším i s botama. Mají jen dětské, menších čísel (boty i body) a pak pro dospělé o moc větší než potřebuju.
Závěrem: Ať si každý dělá co uzná pro sebe a svoje děti za nejlepší.
Předchozí