Alice - no právě ;o) Muňky se vší silou drží na chloupcích, kdežto bakteriím jsou chloupky-nechloupky jedno... Nebo se snad šití desinfikuje jenom u neoholených žen a u oholených ne? Nástřih - no, tak já patřím do kategorie "málokdo" a to dokonce třikrát :o) Pravda, poprvé jsem se natrhla, ale byla to tak malá ranka, že mi ji MUDr zasypal Framykoinem a tím veškeré léčebná péče skončila. No, ono docela záleží na tom, v jaké porodnici rodíš, v některých stříhají radši než v jiných...
Jak jsem to udělala bez klystýru? Normálně - v začátku porodu jsem si párkrát odskočila na záchod. Ale pravda je, že u prvního a druhého porodu jsem se furt něčím cpala, ještě na porodním sále jsem se tláskala čokoládou... Nejíst dva dny - no, to by mě zabilo! Však u třetího porodu jsem nejedla jenom proto, že porod měl tak rychlý spát, že jsem byla ráda, když se mi podařilo si aspoň trochu usrknout čaje, jinak jsem celé čtyři hodiny statečně umírala hlady ;o) (pravda, těsně před tím jsem snědla celou velkou pizzu, takže se to vydržet dalo) Pro tvoji informaci - když už tě stav mých střev tak zajímá - nepoto jsem se.
Ale jak už jsem psala - druhé a třetí dítě jsem rodila v porodnici, kde se ani neholí, ani klystýr nedává - leda by si o to žena sama od sebe řekla.
S.
Předchozí