Děkuju všem ;)
Takže začnu od Pavla - jo, něco na tom bude! Ale já mám nahoře určitě nejeden vroubek ;-) a dále si myslím, že člověk by měl podniknout vše, co je v jeho silách, pro zlepšení situace... Až potom, když vyzkoušel všelicos a je s rozumem v koncích, je čas na požádání o pomoc u síly nejvyšší... Jinak bych se to dalo vykládat jako mrhání jejím časem ;))
K homeopatii toho bude víc, tak raděj samostatně.
Lenko, Wobenzym nám naše paní dr. nedoporučila, jsme asi slabej případ;) /zkoušela jsem na Míšu po mandlích PHlogenzym, ale nějak mi nedošlo, že to chuděrka nemůže spolknout ;)) takže ho dostala douživat kamarádka.../
Gábi, máš naprostou pravdu. Dík. U starší míši jsem byla z jejích rým a angín v časném věku dost hysterická, to je fakt. Teť to beru daleko víc s klidem, není to žádná trága ani těžká choroba, rozhodně. V podstatě jsem vděčná, že mám celkem zdravý děti! ;)
Ale na druhou stranu, ta zahleněná malá hlavička (prakticky celou sezónu non-stop) se mi nezdá v pořádku, koledujem si o střední ucho a dutiny, a tak mám potřebu s tím něco dělat...
Takže asi tak ;o)
est.
Předchozí