Děkuju za tipy - Jano, Evo a Ivo ;)
Z Brna znám homeopatku Jitku Veličkovou (MUDr. ještě k tomu;) - ale je to moc daleko a pro nás finančně i časově nedostupný.
Ivo, letos máme rakytníkovou marmeládu od nějaké fy z Českého Ráje ;) Jináč je prima, že vám to pomohlo! Ale obávám se, že šlo spíš o konstituční lék - co dítě, to jiný lék..., ne?
O homeopatii jsem četla jen "Více než léčba" od Čehovského /dávno/ a od kamarádky mám půjčené "Studánky" - obrazy dětských typů v homeopatii - to mi ale přijdou strašně těžké a vyhrocené případy, nedokázala jsem naše děti vůbec zařadit...
Taky bohužel u mně nepadají v úvahu ty kursy v Brně... Homeopat - u nás je to ing. Vrbík z Liberce. Dostala jsem doporučení od kamarádů /kterým pomohla/ na paní Vackovou z Černošic u Prahy; už jsme se skoro domluvily (byl tam ale problém dojíždění) - sama si pak vzpomněla na kolegu Vrbíka a navrhla mi ho, považovala ho za seriózního...
Tak nevím, možná to s ním ještě zkusím (bude-li mít čas; chodí kromě toho do práce..) - ono mám pocit, že najít dobrého homeopata /který nemá jen nějaký štempl, ale opravdu tomu rozumí/ není vůbec jednoduchý...
Na druhou stranu, jsou skutečně lidé, jimž homeopatie pomohla...
Předchozí